Coach Ljungsbro

Jag vill sprida en kunskap om  välmående  och att det redan finns inom dig. Detta gör jag som coach och jag vänder mig till alla i Ljungsbro med omnejd.

Varmt välkommen till Mindsteps, här erbjuder jag som professionell coach hjälp till er i Ljungsbro eller städer och orter i närheten. Det ska vara tryggt att komma hit och jag vill skapa en atmosfär som får mina klienter att koppla av. Jag vill inspirera dig till att göra en förändring och personlig utveckling. Vårt möte behöver inte starta med att du mår dåligt utan enbart viljan att bli en bättre version av dig själv. Är du intresserad av coaching och att komma i kontakt med mig så kan du antingen skicka ett mejl eller ringa och du finner kontaktuppgifterna här.

Jag har hjälpt ett stort antal personer genom åren och jag har den kunskap och beprövade erfarenhet som krävs för att få mina klienter att ta sig framåt i tillvaron oavsett vad anledningen är till att man kom till mig. Därför vet jag att jag kan hjälpa även dig!

Det är alltid bra att ventilera sina problem med någon som är professionell och utomstående. Vänner och bekanta i alla ära men alla har nog med sig och sitt. Ska man kunna lösa problem på ett konstruktivt sätt och finna bra och beprövade metoder att ta sig ur svårigheter så är det förstås bra att anlita någon som kan ge dig alla de verktyg som krävs för att du ska komma vidare, till exempel genom att vända sig till mig, en coach i närheten av Ljungsbro. Jag ser verkligen fram emot att få berätta mera om vad jag kan göra för just dig och jag är som sagt var inte längre bort än ett telefonsamtal!

Mål med samtalsterapi, coachning och parterapi:

    • Skapa en känsla av välbefinnande och balans i livet.
    • Definiera vad som är viktigt för just dig och vad du vill
    • Diskutera verktyg och strategier för att du ska nå dina mål eller få en mer hanterbar vardag
    • Hjälpa dig att ta tillbaka makten och ansvaret över ditt liv
  • Skapa din nya verklighet

A relaxed mind is a creative mind